Etusivu
PSS
Nostajat
Uutiset
Valokuvia
Videot
Jäsenyys
Yhteystiedot
Historiaa
Voimanosto
Painonnosto
Voimanosto tulokset
Painonnosto tulokset
Yhdistyksen säännöt
Harjoitusvuorot
Harjoittelu
Linkit
Admin
Tervetuloa Tikkurilan Kajastuksen sivuille

Uutiset

Henri Karjaluoto 12. 23-v. EM-kisoissa el 28.11.2018
MIka Rantaselle SM-hopeaa el 18.11.2018
28. Helsingin Aluemestaruuskilpailut el 14.10.2018
MIka Rantanen teki jalkakyykyn SE:n el 28.05.2018
Tukholma kaupunkiottelun vahvin 2018 el 07.05.2018
Vierailijoita yhteensä 162779 jälkeen 2002-10-27 (tänään 4)

Yhteistyökumppanina:

Vakuutusasiat kuntoon tästä!


Tikkurilan Kajastus on vantaalainen, vuonna 1929 perustettu urheiluseura. 2000-luvulla Kajastus on keskittynyt painonnostoon ja voimanostoon. Jäsenistä noin viidennes on lisenssiurheilijoita, ja loput harrastavat voimailua muut kuin kilpailulavat mielessään.

Jäsenten tavoitteet harjoittelussa ovat erilaisia: jotkut tahtovat parantaa lihaskuntoa jaksaakseen paremmin päivittäisessä elämässä, toiset taas hamuavat lisää lihasvoimaa loistaakseen voimailulavoilla tai jonkin toisen lajin parissa. Erilaisista tavoitteista huolimatta seuran jäseniä yhdistää viehtymys voimaharjoitteluun, mikä onkin seuran näkyvintä toimintaa. Urheilutalon salille kerääntyy useana päivänä viikossa joukko tikalaisia, jotka erinäisin harjoittein pyrkivät kohti omia tavoitteitaan. Salilla vallitsee hyvä yhteishenki ja kannustava ilmapiiri, mikä takaa sen, että itsensä ylittäminen ja kehittyminen kohti omia tavoitteitaan on mahdollista.

Kajastuksen jäseneksi liittyäkseen ei tarvitse pystyä repimään täysikasvuista koivua juurineen maasta, tai kaatamaan linja-autoa paljain käsin. Kiinnostus voimaharjoitteluun riittää, olit sitten saliharjoittelun aloittamista suunnitteleva, tai jo kokenut salillakävijä. Kaikille harjoittelijoille on tarjolla osaavaa ohjausta, niin voimailun saloihin tutustuvalle vasta-alkajalle kuin jo kilpailevallekin painonnostajalle tai voimanostajalle.

Salilla on hyvät edellytykset vapailla painoilla suoritettavaan voimaharjoitteluun, sen sijaan listahittien rytmissä jumppaavia ryhmiä ei Kajastuksen treenivuoroilta tapaa. Hyvään levytankovalikoimaan sisältyy myös naisten painonnostotanko, mikä mahdollistaa naisnostajien kilpailunomaisen painonnostoharjoittelun.

Tervetuloa mukaan salille ja voimailuharrastuksen pariin!