Etusivu
PSS
Nostajat
Uutiset
Valokuvia
Videot
Jäsenyys
Yhteystiedot
Historiaa
Voimanosto
Painonnosto
Voimanosto tulokset
Painonnosto tulokset
Yhdistyksen säännöt
Harjoitusvuorot
Harjoittelu
Linkit
Admin
Tikkurilan Urheilutalon sali aukeaa 1.6. ( el 20.05.2020 )
Vantaan kaupungin tiloista avataan 1.6.2020 seuraavat tilat: Myyrmäen ja Tikkurilan uimahallit ja kuntosalit, Myyrmäen jäähalli 1, Tikkurilan harjoitusjäähalli, kalliosuojat, Energia Areena, jalkapallohallit, Myyrmäen urheilutalo, Rajakylän tenniskeskus, Tikkurilan urheilutalon muut tilat, paitsi palloiluhalli, Lumon liikuntatilat sekä koulujen, päiväkotien ja oppilaitosten liikuntasalit ja muut tilat.

Liikuntapaikkojen poikkeusaukioloajat on julkaistu nettisivuillamme: https://www.vantaa.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/vantaa/embeds/vantaawwwstructure/149335_.pdf

Tiloihin saa tulla ainoastaan täysin terveenä. Korostamme jokaisen toimijan ja aikuisen vastuuta noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja muiden viranomaisten ohjeita hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä ehkäistään. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita.

THL:n sivut: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Vantaan kaupunki Liikunnan palvelualue

Kesäajan harjoitusvuorot:
- maanantai 17:00-19:00
- keskiviikko 17:00-19:00
- perjantai 17:00-18:30


Keskiviikko 17.6. viimeinen vuoro ennen kesätaukoa.

3.8. maanantaina kesävuorot jatkuvat, 14.8. perjantaina on viimeinen kesävuoro.


Salin lattiat on uudelleenpäällystetty toukokuussa, samalla joitain ylimääräisiksi katsottuja laitteita yms. on poistettu. Vapaata nostotilaa on nyt entistä enemmän.