Harjoittelu
Linkit
Admin
Kultaa ja pronssia Turengin SM-kisasta ( el 29.01.2020 )
Kajastuksen voimanostajat Alexander Lillback ja Eetu Makkonen onnistuivat hienosti klassisen voimanoston nuorten SM-kisoissa. Kumpikin nosti 23-vuotiaiden ikäryhmässä. Lillback voitti sarjan 105 kiloa mestaruuden selvällä erolla hopeamitalistiin tehden yhteiskilot 705. Jalkakyykyssä nousi sarjan kovimmat kilot 245, penkkipunnerruksessa samoin ryhmän kovin tulos 170 kiloa oli Lillbackin punnertama. Maastanoston 290 jäi hopeamitalisti Ville Mannilan tuloksesta 10 kiloa, mutta yhteiskiloissa ero kertyi 45 kiloa.

Sarjaa alempana, 93-kiloisissa Eetu Makkonen kilpaili täydellisesti. Kyykyn ennätys 220 kiloa oli sarjan toiseksi paras, penkkipunnerruksen 130 kiloa riitti neljänteen sijaan lajissa ja kun maastanostossa syntyi oma ennätys 222,5 kiloa, oli SM-pronssi Makkosen yhteiskiloin 572,5. Hopeamitaliin jäi eroa 15 kiloa, ylivoimainen sarjan mestari Kalle Närhi teki yhteiskiloja 675.

Molempien nostajien tulokset ylittävät yleisen sarjan SM-kisarajan, Lillbackilla yli sadalla kilolla.